Waarom een bedrijfsboek het ideale relatiegeschenk is

Kermis in de Hoefstraat
25 juli 2018
‘Die ouderwetse jaren zeventig planten zijn zo gek nog niet.’
17 januari 2019
Kermis in de Hoefstraat
25 juli 2018
‘Die ouderwetse jaren zeventig planten zijn zo gek nog niet.’
17 januari 2019
Veel bedrijven vinden het lastig om een origineel relatiegeschenk te bedenken. Omdat je een origineel en persoonlijk cadeau wilt geven, maar tegelijkertijd wilt bereiken dat jouw bedrijf bij de ontvanger op het netvlies blijft staan. Maar hoe bereik je dat beoogde WAUW-effect?

 

Weleens aan een boek gedacht?

 

Waarschijnlijk wel, maar dat is erg omslachtig, toch? Een boek schrijven is niet makkelijk, kost heel veel tijd en bovendien een hoop geld. En hoe krijg je die enorme hoeveelheid informatie goed gestructureerd? Dan misschien toch maar een wijnpakket met bedrijfslogo?

 

Nee joh!

 

Inderdaad, een boek schrijven kan niet iedereen. Maar Bedrijfsboek Tilburg helpt je daarbij. Voor het samenstellen van jouw bedrijfsboek neem ik samen met een aantal experts in hun vakgebied het werk uit handen dat je zelf niet wilt of kan doen. Van schrijven, fotograferen en vormgeven tot en met drukwerk en distributie. Samen maken we er iets moois van.

Je relaties zullen versteld staan. Een boek met mooie verhalen over de geschiedenis, het heden en de toekomst van je bedrijf. Verteld door medewerkers, klanten en leveranciers. In een moderne vormgeving met zowel oude als nieuwe foto’s. Zoiets wil je in je boekenkast hebben staan. Of liever nog: gewoon op tafel hebben liggen zodat je klanten het kunnen bekijken.

 

Maar is dat niet duur dan?

 

Dat valt reuze mee, zeker als je het afzet tegen de voordelen. Een boek is een uniek en persoonlijk geschenk. Klanten en hun relaties bladeren het regelmatig door, waardoor uw bedrijfsnaam vaak in beeld is. Bovendien kunt u het boek jarenlang inzetten als origineel relatiegeschenk. Zowel tijdens de feestdagen als door het jaar heen. Reken maar eens uit.

Hoe u aan zo’n boek komt?
Dat leg ik u graag uit. Neem gewoon contact met mij op.